Korisnički alati

Site alati


pm_scope

Razlike

Slijede razlike između dviju inačica stranice

Poveznica na ovu usporedbu

Starije izmjene na obje strane Starija izmjena
pm_scope [2013/01/29 18:02]
ppale
pm_scope [2016/09/16 21:16] (trenutno)
ppale
Redak 1: Redak 1:
-====== 2. Profesionalno upravljanje projektima treba shvatiti u širem smislu ======+====== 2. Profesionalno upravljanje projektima treba shvatiti u širem smislu ======
  
 Svrha je da se izbjegne "rat škola"​ ili metodologija upravljanja projektima te da se potakne na primjenu i drugih postupaka i aktivnosti koje pridonose cjelokupnom uspjehu projekata. Svrha je da se izbjegne "rat škola"​ ili metodologija upravljanja projektima te da se potakne na primjenu i drugih postupaka i aktivnosti koje pridonose cjelokupnom uspjehu projekata.
  
 ---- ----
-__**Tekst u deklaraciji**__ 
  
 +__**Tekst u deklaraciji**__
  
-Upravljanje projektima je struka u okviru koje postoji više metodologija i obrazovnih koncepata te certifikata. U ovom dokumentu ne favorizira se ni jedna od njih, ni jedan certifikat, kao ni jedan alat za administrranje ​i vođenje projekata, već se odgovornosti sponzora i voditelja prepušta ​odabir konkretnih metoda, tehnika i alata. ​+Upravljanje projektima je struka u okviru koje postoji više metodologija i obrazovnih koncepata te certifikata. U ovom dokumentu ne favorizira se ni jedna od njih, ni jedan certifikat, kao ni jedan alat za administriranje ​i vođenje projekata, već se odabir konkretnih metoda, tehnika i alata prepušta odgovornosti sponzora i voditelja.
  
 Pod pojmom profesionalnog upravljanja projekata se u ovom dokumentu podrazumijevaju i druge prakse, metode i potrebe koje služe tome da projekt bude uspješan i da se njegovi rezultati koriste na dobrobit cijelog društva. Pod pojmom profesionalnog upravljanja projekata se u ovom dokumentu podrazumijevaju i druge prakse, metode i potrebe koje služe tome da projekt bude uspješan i da se njegovi rezultati koriste na dobrobit cijelog društva.
  
-//Tako se deklaracija,​ na primjer, odnosi i na upravljanje organizacijskim promjenama, upravljanje znanjem u okviru projekta, predstavljanje projekta i komunikacija ​o i unutar projekta, vođenje projektnih timova, sastanaka i druga znanja i vještine.//​+//Tako se deklaracija,​ na primjer, odnosi i na upravljanje organizacijskim promjenama, upravljanje znanjem u okviru projekta, predstavljanje projekta i komunikaciju ​o i unutar projekta, vođenje projektnih timova, sastanaka i na druga znanja i vještine.//​
  
pm_scope.txt · Zadnja izmjena: 2016/09/16 21:16 od ppale