Korisnički alati

Site alati


pm_scope

Razlike

Slijede razlike između dviju inačica stranice

Poveznica na ovu usporedbu

Starije izmjene na obje strane Starija izmjena
Zadnja izmjena Novije izmjene na obje strane
pm_scope [2013/01/29 15:38]
ppale
pm_scope [2013/01/29 18:02]
ppale
Redak 1: Redak 1:
 ====== 2. Profesionalno upravljanje projektima treba shvatiti u širem smislu ====== ====== 2. Profesionalno upravljanje projektima treba shvatiti u širem smislu ======
  
-Upravljanje projektima je struka ​postoji više metodologija i obrazovnih koncepata. ​Međutim, u ovom dokumentu, ​pod pojmom profesionalnog upravljanja projekata se podrazumijevaju i druge prakse, metode i potrebe koje služe tome da projekt bude uspješan i da se njegovi rezultati koriste na dobrobit cijelog društva.+Svrha je da se izbjegne "rat škola"​ ili metodologija upravljanja projektima te da se potakne na primjenu i drugih postupaka i aktivnosti koje pridonose cjelokupnom uspjehu projekata. 
 + 
 +---- 
 +__**Tekst u deklaraciji**__ 
 + 
 + 
 +Upravljanje projektima je struka ​u okviru koje postoji više metodologija i obrazovnih koncepata ​te certifikataovom dokumentu ​ne favorizira se ni jedna od njihni jedan certifikat, kao ni jedan alat za administrranje i vođenje projekata, već se odgovornosti sponzora i voditelja prepušta odabir konkretnih metoda, tehnika i alata.  
 + 
 +Pod pojmom profesionalnog upravljanja projekata se u ovom dokumentu ​podrazumijevaju i druge prakse, metode i potrebe koje služe tome da projekt bude uspješan i da se njegovi rezultati koriste na dobrobit cijelog društva.
  
 //Tako se deklaracija,​ na primjer, odnosi i na upravljanje organizacijskim promjenama, upravljanje znanjem u okviru projekta, predstavljanje projekta i komunikacija o i unutar projekta, vođenje projektnih timova, sastanaka i druga znanja i vještine.//​ //Tako se deklaracija,​ na primjer, odnosi i na upravljanje organizacijskim promjenama, upravljanje znanjem u okviru projekta, predstavljanje projekta i komunikacija o i unutar projekta, vođenje projektnih timova, sastanaka i druga znanja i vještine.//​
  
pm_scope.txt · Zadnja izmjena: 2016/09/16 21:16 od ppale